Sheryl Crow издава Be Myself на 21 април, чуй първия сингъл (видео)

На 21 април Sheryl Crow ще издаде деветия си студиен албум - Be Myself. Видеото към "Halfway There" е създадено чрез изрязани анимации, които представят лиричните въпроси, поставени в текста на песента, използвайки сатирични изображения в стил Monty Python и китарата на Gary Clark Jr.
 
 
Crow чества обявяването на издаването на новия си албум с изпълнение в препълнената интимна зала Troubadour в Западен Холивуд, където публиката имаше възможността да чуе нови песни от Be Myself, както и някои от любимите парчета на изпълнителката. Sheryl обяви и предстоящото си турне, което ще започне в началото на лятото.
 
За този албум Crow работи с продуцента, музикант и текстописец Jeff Trott, с когото твори през голяма част от кариерата си. Той е съавтор на много от хитовете й, включително "If It Makes You Happy" и "My Favorite Mistake". За основна цел Crow посочва "да разбера какво накара първите ми песни да се приемат като автентични и оригинални. Така за първи път в живота си седнах и наистина се вслушах в старите си записи. Карах децата на училище, а по пътя наобратно си пусках стари неща. Това ми помогна да си припомня как се чувствах когато започвах кариерата си на артист. Целта не беше да се повтарям, а да си направя равносметка откъде съм тръгнала и къде ще ме отведе тази музика сега." 
 
"Другото нещо, което прави записа специален за мен, е това, че е наистина актуален. Заради всичко, което се случи по света, и особено в Щатите миналото лято, започнах да изпитвам нуждата да пиша." Crow и Trott се съгласяват да включат стария си приятел Tchad Blake да събере и миксира звукозаписните сесии, въпреки че не са работили заедно от 18 години. "И създадохме доста добри мелодии, носещи звученето на старата Sheryl Crow."  
 
Be Myself - съдържание: 
1. "Alone In The Dark"
2. "Halfway There"
3. "Long Way Back"
4. "Be Myself"
5. "Roller Skate"
6. "Love Will Save The Day"
7. "Strangers Again"
8. "Rest Of Me"
9. "Heartbeat Away"
10. "Grow Up"
11. "Woo Woo"
 
Албумът Be Myself ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.
 

Свързани новини

Sheryl Crow - "Halfway There"

14.06.2017

Sheryl Crow - "Long Way Back"

29.03.2017

Sheryl Crow: "Радиата да си плащат!"

29.03.2013