Sheryl Crow сподели официалния клип към "Halfway There" (видео)

Sheryl Crow обяви допълнителни дати за турнето си в подкрепа на последния й запис Be Myself. Певицата ще оглави серия от концерти, ще вземе участие в няколко фестивала, както и Outlaw Tour на Willie Nelson. 
 
Освен това, Sheryl сподели и официалното видео към "Halfway There". Клипът е записан в Нашвил и Лос Анжелис и режисиран от Gus Black. Певицата сподели идеята зад песента: "Идеята на "Halfway There" е, че дори да караш голям Chevy пикап, а аз – хибрид, или дори да носиш дизайнерски дрехи, а аз – скъсани дънки, не значи, че не искаме същите неща в живота и същото бъдеще за децата си и нас. Посланието е, че трябва да приемем мисълта за различнията си и просто да се срещнем по средата."
 
 
Be Myself беше одобрен от The New York Times, The Los Angeles Times, Entertainment Weekly, Nylon и Rolling Stone, които го нарекоха "най-тежкия й и добър запис за последното десетилетие" и "завръщане към истинската й яростна същност на рок кралица". 
 
Be Myself - съдържание: 
1."Alone In The Dark"
2. "Halfway There"
3. "Long Way Back"
4. Be Myself
5. "Roller Skate"
6. "Love Will Save The Day"
7. "Strangers Again"
8. "Rest Of Me"
9. "Heartbeat Away"
10. "Grow Up"
11. "Woo Woo"
 
Crow ще бъде включена и в дългоочакваните серии от концерти по PBS Front And Center, които са представяли еклектичен микс от наградени с Grammy, Country Music Association, American Music и Academy of Country Music призове, рок икони и мултиплатинени изпълнители като Keith Urban, The Fray, Lady Antebellum, Cyndi Lauper, Dierks Bentley, Jack Johnson, Counting Crows, The Avett Brothers и други. 
 
Албумът Be Myself е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Sheryl Crow - "Long Way Back"

29.03.2017

Sheryl Crow издава Be Myself на 21 април

07.03.2017

Sheryl Crow: "Радиата да си плащат!"

29.03.2013