Закриваме фестивалното лято с Morcheeba в Ловеч

Британската трип-хоп сензация Morcheeba и италианците The Sweet Life Society ще бъдат хедлайнери на най-новия музикален фестивал у нас Love CHange Music Festival в Ловеч, съобщи bgnes.com. Събитието ще се проведе на 2 и 3 септември в Парк на бившата казарма. 
 
След като обявиха официалното си завръщане и са на турне в оригинален състав, любимите и на българската публика Morcheeba ще стъпят в Ловеч на 2 септември за откриването на Love CHange Music Festival. 
 
Другият хедлайнер на вечерта ще са веселяците от Торино – The Sweet Life Society, които ще гостуват в България за първи път. Съвсем скоро ще бъдат обявени имената на още няколко международни банди, които ще се включат в програмата на втория ден. Заедно с тях ще станат ясни и кои ще са участниците от българска страна. 
 
Първото издание на Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември в Ловеч ще предложи на гостите си прекрасна музика и незабравими преживявания. Освен вечерните концерти, организаторите от Община Ловеч подготвят разнообразни и атрактивни забавления по време на уикенд фестивала. Преди началото на концертите в 18.00 часа, през деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще доставят приятни емоции за гостите на фестивала. 
 
Продажбата на билети за Love CHange Music Festival стартира на 19 юни, понеделник, в мрежата на Eventim и партньорските им каси в цялата страна.

Свързани новини

Дамите в афиша на Burgas Summer Live

27.04.2023

Morcheeba с нова музика и турне

27.04.2021

Местят концерта на Morcheeba

22.11.2016

Morcheeba идват в България през ноември

15.11.2016