Morcheeba се завръщат с нов албум в България през ноември

Skye Edwards и Ross Godfrey от култовата трип-хоп група Morcheeba се завръщат в България на 22 ноември в зала 3 на НДК, за да представят с концерт новия си албум. 
 
Един от най-разпознаваемите женски гласове на планетата - този на Skye Edwards и омагьосващите китарни рифове на Ross Godfrey ще поведат българската публика на вълнуващо музикално пътешествие - неподправен органичен микс от трип-хоп, ритъм&блус, даунтемпо и соул.
 
Новият албум е озаглавен с техните малки имена Skye & Ross, и съчетава както нежния звук на Morcheeba, с който вече няколко десетилетия бандата омагьосва публиката в цял свят, така и самостоятелните артистични търсения на двамата музиканти. Албумът е резултат както от решението на продуцента на групата Paul Godfrey да остане встрани от музикалната сцена, така и от желанието на Skye и Ross за нови музикални експерименти, като по този начин те отварят път за ново трип-хоп приключение, чийто резултат ще чуем и на българска сцена.
 
"Искахме да се върнем към музикалните си корени. Към онова интензивно, живо, смело звучене и мисля, че го постигнахме", споделя Skye за новия албум. Вижте и интервюто, което двамата музиканти дадоха за българските си фенове:  
 
 
Българските почитатели на трип-хопа и кадифения глас на Skye Edwards ще имат възможност да се насладят на един зашеметяващ лайв, представящ новите парчета "Light of Gold", "How To Fly", "Medicine" и вечните класики "Enjoy the Ride", "Rome Wasn’t Build In a Day", "The Sea", "Otherwise", "Gimme Your Love" и много други. Вратите на зала 3 на НДК ще отворят в 19.30 часа. 
 
Бандата идва в състав:
Skye Edwards - вокали
Ross Godfrey - китара
Steve Gordon - бас китара
Rich Milner - клавири/пиано
Jaega Mckenna-Gordon - барабани
 
Цени и места за продажба на билети:
50 лв. - Правостоящи пред сцена
60 лв. - Седящи места на балкони вляво и вдясно от сцената
 
Онлайн / електронни билети могат да се купят директно от bit.ly/MorcheebaLiveSofia. Стандартни билети на касите на Билетен Център на НДК, както и в цяла България в мрежата на Ticketportal.bg.

Свързани новини

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

Дамите в афиша на Burgas Summer Live

27.04.2023

Morcheeba с нова музика и турне

27.04.2021

Закриваме музикалното лято с Morcheeba

15.06.2017

Местят концерта на Morcheeba

22.11.2016