Ще се сдобрят ли Katy Perry и Taylor Swift

Katy Perry е готова да зарови томахавката и да прекрати враждата си със съперничката си в поп музиката Taylor Swift, като я нарече "фантастичен автор на песни", предаде vesti.bg.
 
Тя добави, че и двете могат да бъдат примери за силни жени в музикалната индустрия, но Taylor Swift още не е отговорила на предложението за мир. "Готова съм да забравя. Прощавам ѝ и съжалявам за всичко, което съм направила. Надявам се тя да направи същото. Обичам я и искам най-доброто за нея. И мисля, че е фантастичен автор на песни", каза 32-годишната Katy Perry.
 
Кавгата, която започна заради танцьорки за концертите им, завладя личния и професионалния живот на двете певици преди повече от 3 години и бе възпята в техни песни.
 
В петък Katy Perry пусна новия си албум Witness. В същия ден Taylor Swift върна музиката си във всички безплатни стрийминг платформи, след 3-годишно отсъствие на песните ѝ там. През 2014 тя свали песните си, защото смяташе, че изпълнителите не получават толкова, колкото заслужават. Връщането на музиката ѝ беше разтълкувано от широката общественост като опит Swift да открадне вниманието от колежката си. 
 
В свое изказване в събота, Katy Perry каза, че се надява и двете с Taylor Swift да се покажат като силни жени, които преодоляват различията си. "Аз наистина искам да работим заедно в любов, опрощение. Разбиране и съчувствие", допълни певицата.

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022