Beyoncé иска да роди близнаците си у дома

Beyoncé иска да роди у дома, като за тази цел в дома й в Холивуд е построено цяло отделение за раждане, съобщава bgnes.com. Очаква се певицата и съпругът й – рапърът Jay Z, да станат родители за втори път през следващите седмици. 
 
Заради сигурността на майката и децата двойката е решила, че най-добре ще бъда раждането да не бъде в болница, а в домашни условия. За тази цел в дома им ще бъде изградена допълнителна част, в която през последните дни е било докарано необходимото за раждането оборудване, включително инкубатор. 
 
Според източник основна причина за необичайното решение на певицата е нейната сигурност и запазването на личния й живот. "Тя е в отлично физическо здраве и се подготвя професионална родилно отделение в къщата, където тя да роди. Също така ще има и линейка, готова да я откара до болницата "Седърс-Синай", ако тя или бебетата се нуждаят от болнични грижи", посочва източникът. 
 
Певицата, която е на 35 години, и нейният съпруг се надяват, че раждането у дома ще ги предпази от противоречивите слухове, които се появиха при раждането на първото им дете – петгодишната им дъщеря Blue Ivy. Тя се роди в болница в Ню Йорк, като според запознати двойката е наела целия етаж, а другите пациенти са се оплакали от многото антураж и охрана около певицата.

Свързани новини

Beyoncé с емоционална изповед пред Vogue

15.08.2018

Най-печелившите турове за 2018

25.07.2018

Beyoncé и Jay-Z - "Apeshit"

19.06.2018

Бионсе и Джей Зи - 10 години брак

28.05.2018

Jay-Z и Beyoncé обявиха "OTR II"

13.03.2018

Коментари