Hans Zimmer разтърси Уембли Арена, след месец е наш ред

16 май (понеделник) 2016, 20:00 ч.
"Арена Армеец София" 
 
Hans Zimmer, който се превърна в легенда в Холивуд, започва музикалната си кариера с пънк и ню уейв в групите Damned и Buggies. Най-известният композитор на филмова музика стартира своето турне с концерт в Уембли Арена в Лондон. 12-хилядната публика в залата аплодира бурно и с възторг невероятното шоу. На сцената с Zimmer излязоха 70 изключително талантливи музиканти, всеки от които безспорно добави своя отпечатък към крайния резултат, описан с една единствена дума – съвършенство. 
 
От разтърсващите барабани в музиката към "Карибски пирати" до хипнотичния мотив с цигулка към филма "Черният рицар", Zimmer показа  дълбочината на таланта си и въображението на един гениален творец. Изпълненията бяха изключително въздействащи и придадоха на шоуто атмосфера като на рок концерт. По време на спектакъла Hans Zimmer свири на банджо, китара, пиано, перкусии, синтезатори, дори на барабани! Той се изяви на сцената по-скоро като истинска рок звезда, отколкото като композитор.
 
Zimmer описва турнето си като неговата сбъдната мечта. Амбициозната програма включва 37 държави за 60 дни, а една от спирките му ще е в София – 16 май, Арена Армеец. Въпросът "Какво се случва с филмовата музика, когато я отделим от продукцията, за която е създадена?" в случая с Hans Zimmer получава логичния отговор - "Изкуство!" Спектакълът в София ще бъде истинска наслада за сетивата на зрителите. Невероятен синхрон, колоритна визия и въздействащи светлинни ефекти ще ни пренесат във водовъртеж от звуци и усещания. Това няма да бъде типичен класически концерт, на сцената Hans Zimmer ще изгради империя от звуци и ще достигне нови планети.
 
Билетите за концерта на Hans Zimmer на цени от 60 до 140 лв. могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на ticketpro.bg.

Свързани новини

Alan Walker сбъдна мечтата си

19.05.2020

Излезе best of колекция на Hans Zimmer

08.03.2017

Гласът на Цар Лъв идва с Hans Zimmer

24.02.2016

Купи концертни билети с отстъпка

14.12.2015

Hans Zimmer за първи път у нас

04.11.2015

Коментари