Mel B от Spice Girls разказа ужасяващи неща за брака си

Британската изпълнителка Melanie Brown, по-известна като Mel B от Spice Girls, разкри ужасяващи подробности за брака си с продуцента Stephen Belafonte, информира vesti.bg. Миналия месец стана ясно, че двамата се развеждат, но сега певицата се сдоби с ограничителна заповед срещу него и призна, че е била жертва на домашно насилие.
 
По думите ѝ, Stephen често ѝ е посягал, удрял я по лицето преди участия, а веднъж дори я заключил в спалнята, когато тя го заплашила, че ще се оплаче в полицията. 41-годишната спайска направи списък на страховитите злоупотреби над личността ѝ, сред които има обвинение в душене и влачене по килима. 
 
Тя заявява, че малтретирането е започнало още от първата година на брака им (2007). Удар от негова страна е имало и ден преди участието на Мел със Spice Girls на Летните олимпийски игри в Лондон. Мел разказа и за друг случай през 2012, по време на участието ѝ в шоуто X Factor, заедно с изпълнителя Usher. Belafonte обвинил певицата, че флиртувала с колегата си и я ударил по лицето, като сцепил устните ѝ. Насилието над Mel B стига по-далеч: след като я принудил да участва в тройка с друга жена, той тайно я снимал, докато правили секс и я заплашвал, че ще направи видеозаписите публично достояние, ако го напусне.
 
Освен че Belafonte тормозил и посягал на Mel B, той ѝ изневерявал - според певицата, съпругът ѝ даже направил дете на бавачката им, след което й платил 300 000, за да го махне. Mel B има дъщеря от Belafonte, родена през 2010. Тя има още две дъщери - от първия си брак с танцьора Jimmy Gulzar и от актьора Eddie Murphy.
 
На изпълнителката е поверено попечителството над най-малката ѝ дъщеря. 

Свързани новини

Spice Girls тръгват на турне догодина

27.08.2018

Spice Girls ще озвучават анимация

30.03.2018

Geri Horner: Spice Girls са като брак

27.02.2018

Официално е: Spice Girls се събират

05.02.2018

Victoria Beckham отрече реюниъна

23.11.2017

Коментари