Mel B от Spice Girls разказа ужасяващи неща за брака си

Британската изпълнителка Melanie Brown, по-известна като Mel B от Spice Girls, разкри ужасяващи подробности за брака си с продуцента Stephen Belafonte, информира vesti.bg. Миналия месец стана ясно, че двамата се развеждат, но сега певицата се сдоби с ограничителна заповед срещу него и призна, че е била жертва на домашно насилие.
 
По думите ѝ, Stephen често ѝ е посягал, удрял я по лицето преди участия, а веднъж дори я заключил в спалнята, когато тя го заплашила, че ще се оплаче в полицията. 41-годишната спайска направи списък на страховитите злоупотреби над личността ѝ, сред които има обвинение в душене и влачене по килима. 
 
Тя заявява, че малтретирането е започнало още от първата година на брака им (2007). Удар от негова страна е имало и ден преди участието на Мел със Spice Girls на Летните олимпийски игри в Лондон. Мел разказа и за друг случай през 2012, по време на участието ѝ в шоуто X Factor, заедно с изпълнителя Usher. Belafonte обвинил певицата, че флиртувала с колегата си и я ударил по лицето, като сцепил устните ѝ. Насилието над Mel B стига по-далеч: след като я принудил да участва в тройка с друга жена, той тайно я снимал, докато правили секс и я заплашвал, че ще направи видеозаписите публично достояние, ако го напусне.
 
Освен че Belafonte тормозил и посягал на Mel B, той ѝ изневерявал - според певицата, съпругът ѝ даже направил дете на бавачката им, след което й платил 300 000, за да го махне. Mel B има дъщеря от Belafonte, родена през 2010. Тя има още две дъщери - от първия си брак с танцьора Jimmy Gulzar и от актьора Eddie Murphy.
 
На изпълнителката е поверено попечителството над най-малката ѝ дъщеря. 

Свързани новини

Празнуване като през 1997

23.04.2024

Групата се завръща, но не на сцената

28.08.2023

Виктория Бекъм пак запя

26.07.2023

Момичетата ще са на път през 2023

15.03.2022

Spice Girls преиздават първия си албум

01.09.2021