Mel B от Spice Girls разказа ужасяващи неща за брака си

Британската изпълнителка Melanie Brown, по-известна като Mel B от Spice Girls, разкри ужасяващи подробности за брака си с продуцента Stephen Belafonte, информира vesti.bg. Миналия месец стана ясно, че двамата се развеждат, но сега певицата се сдоби с ограничителна заповед срещу него и призна, че е била жертва на домашно насилие.
 
По думите ѝ, Stephen често ѝ е посягал, удрял я по лицето преди участия, а веднъж дори я заключил в спалнята, когато тя го заплашила, че ще се оплаче в полицията. 41-годишната спайска направи списък на страховитите злоупотреби над личността ѝ, сред които има обвинение в душене и влачене по килима. 
 
Тя заявява, че малтретирането е започнало още от първата година на брака им (2007). Удар от негова страна е имало и ден преди участието на Мел със Spice Girls на Летните олимпийски игри в Лондон. Мел разказа и за друг случай през 2012, по време на участието ѝ в шоуто X Factor, заедно с изпълнителя Usher. Belafonte обвинил певицата, че флиртувала с колегата си и я ударил по лицето, като сцепил устните ѝ. Насилието над Mel B стига по-далеч: след като я принудил да участва в тройка с друга жена, той тайно я снимал, докато правили секс и я заплашвал, че ще направи видеозаписите публично достояние, ако го напусне.
 
Освен че Belafonte тормозил и посягал на Mel B, той ѝ изневерявал - според певицата, съпругът ѝ даже направил дете на бавачката им, след което й платил 300 000, за да го махне. Mel B има дъщеря от Belafonte, родена през 2010. Тя има още две дъщери - от първия си брак с танцьора Jimmy Gulzar и от актьора Eddie Murphy.
 
На изпълнителката е поверено попечителството над най-малката ѝ дъщеря. 

Свързани новини

Spice Girls се завръщат с юбилейно турне

28.03.2016

Spice Girls тръгват на световно турне

11.08.2015

Изтекоха неиздавани песни на Spice Girls

18.02.2015

Spice Girls ще се съберат отново

16.02.2015

Без Spice Girls на юбилея на Victoria

16.04.2014

Коментари