Spice Girls се завръщат, но само на малкия екран

Spice Girls се завръщат, но на малкия екран. 
 
Момичетата от британската група са в "преговори" за предстоящ филм. Очаква се да включва най-големите им хитове и ще бъде продуциран от компанията, която стои зад "Речта на краля" и хита на Netflix "Heartstopper", информира life.dir.bg.
 
"Все още са в ранен етап на преговорите, но разговарят с утвърдени имена в бизнеса, което доказва, че приемат сериозно завръщането си", споделя източник от филмовата индустрия. Според "Daily Mail" една от вокалистките - Джери Халиуел, ще води проекта. "Всички са много развълнувани", добавя още източникът. 
 
По негови думи, момичетата не участват в него. Историята по-скоро се върти около дете с музикална кутия, което е обсебено от Spice Girls. "Той ще бъде одобрен от групата - и петте са се подписали - ще включва няколко техни песни. Джери е адски мотивирана и редовно разговаря с продуцентите, като им предлага идеи", разкрива информираният. "Проектът е следствие от твърденията, че групата ще се събере отново по повод 30-годишнината си догодина", допълва той. Твърди се, че са били поканени да бъдат хедлайнери на Гластънбъри, но Виктория Бекъм отклонила поканата да пее на живо.
 
 
Иначе момичетата са снимали още един филм, през 1997. "Spice World" събра повече от 125 милиона щатски долара и се превърна в най-печелившият проект на музикална група за всички времена.

Свързани новини

Празнуване като през 1997

23.04.2024

Виктория Бекъм пак запя

26.07.2023

Момичетата ще са на път през 2023

15.03.2022

Spice Girls преиздават първия си албум

01.09.2021

"Изненадващата" сватба на Ема Бънтън

15.07.2021