Лиъм Пейн отмени концерти заради заболяване

Лиъм Пейн отмени концертите от турнето си в Южна Америка заради тежко възпаление на бъбреците, съобщи БТА. Той се извини на феновете, които са си купили билети, и каза, че се надява да пренасрочи концертите, но засега следва лекарските препоръки. 
 
"С натежало сърце трябва да ви кажа, че нямаме друг избор, освен да отложим предстоящото ми турне в Южна Америка. През изминалата седмица бях в болница със сериозна бъбречна инфекция. Това е нещо, което не бих пожелал на никого и лекарските предписания са сега да си почина, за да се възстановя", написа 29-годишният певец в Инстаграм и се извини на феновете си. 
 
Парите на закупилите билети ще бъдат върнати, но Лиъм се надява да бъдат определени нови дати. "Благодаря, както винаги, за любовта и подкрепата и с нетърпение очаквам да се видим скоро", завършва той. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

 
Лиъм Пейн стана известен с групата One Direction, която беше създадена през 2010. Тя си спечели огромна фенска маса, но се разпадна през 2015. След това Лиъм започна самостоятелна кариера и песните му "Strip That Down", "Get Low", "Familiar" с Джей Балвин и "For You" с Рита Ора се превърнаха в хитове. 
 
Пейн имаше насрочени концерти в Перу, Чили, Бразилия, Аржентина, Мексико и Колумбия.

Свързани новини

Луи Томлинсън за първи път у нас

14.10.2022

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019

Louis Tomlinson разплака феновете си

11.03.2019

Liam Payne пусна клипа на "First Time"

21.09.2018