Диляна Попова влиза в Оркестър без име - мюзикълът

Чаровната актриса и модел Диляна Попова влиза в най-големия мюзикъл, правен някога у нас Оркестър без име. На 1 ноември на сцената на "Арена Армеец" брюнетката ще се превъплъти в ролята на красивата телефонистка от крайморското градче, която попада в плен на чара на един от емблематичните музиканти на групата – Филип. 
 
След като зад гърба си вече има няколко успешни участия в български сериали и филми на голям екран, актрисата от "Стъклен дом", "Love.net" и "Секс академия: мъже" с голямо желание се впуска и в изцяло ново за нея предизвикателство – мюзикъл. В ярко комедийния спектакъл харизматичният модел ще си партнира с друго прочуто име от родната сцена – Станимир Гъмов. Двамата ще трябва да пресъздадат горещата любовна сцена от знаменитата филмова класика, в която образът на Гъмов – Филип, заспива преди да се е случило, каквото и да било. 
 
Компания на Гъмов и Диляна Попова в притегателно-вълнуващия и високотехнологичен мюзикъл ще им правят едни от най-големите имена на родната сцена: Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко) и със специалното участие на великия Георги Мамалев.
 
Оркестър без име - мюзикълът е на 1-ви ноември 2017 в зала "Арена Армеец". Начало 20:00 часа. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.

Свързани новини

Филип Аврамов с Икар за 2017

03.04.2017

И култовият джип в "Оркестър без име"

30.03.2017

Събраха оркестъра за "Оркестър без име"

20.03.2017

Мария Илиева влиза в "Оркестър без име"

09.03.2017

"Оркестър без име" се завръща

23.02.2017