Филип Аврамов с най-високото отличие на Съюза на артистите в България

Талантливият Филип Аврамов - една от най-ярките звезди в мюзикъла ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ, който ще покори публиката в Арена Армеец на 1 ноември, спечели наградата Икар 2017 на Съюза на артистите в България. Именитият актьор и Валери Йорданов съвсем заслужено си поделят престижното отличие за водеща мъжка роля за изпълненията си в "Ничия земя" по филмовия сценарий на Данис Танович. 
 
В най-големия мюзикъл, правен някога у нас пък, ще можем да видим Аврамов в ролята на Павката - легендарния бас-китарист на групата, която се опитва да "пробие на голямата сцена". Компания в притегателно-вълнуващия и високотехнологичен спектакъл, по една от българските филмови класики на Станислав Стратиев, ще му правят едни от най-знаменитите имена на родната сцена: Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Станимир Гъмов (Филип), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко).
 
Сблъсъкът на "Оркестъра" с родната действителност поражда комедийни ситуации, остроумни фрази и незабравими песни, които вълнуват вече десетилетия българи от различни поколения. Наред с любимите на всички персонажи, които ще излязат на сцената на ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ, публиката в "Арена Армеец" ще се забавлява и с всички онези култови реплики, които ни разсмиват до сълзи и днес.   
 
ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ е на 1 ноември 2017 в зала "Арена Армеец". Начало 20:00 часа. Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.

Свързани новини

Диляна Попова влиза в Оркестър без име

17.05.2017

И култовият джип в "Оркестър без име"

30.03.2017

Събраха оркестъра за "Оркестър без име"

20.03.2017

Мария Илиева влиза в "Оркестър без име"

09.03.2017

"Оркестър без име" се завръща

23.02.2017