[Видео] Нов трейлър припомня за завръщането на "Мумията"

Вторият трейлър на поредния римейк на кино-франчайза The Mummy ни разкрива малко повече за историята, чиито главни роли ще изиграят Tom Cruise, Russell Crowe, Annabelle Wallis и Sofia Boutella, пише manifesto.bg. 
 
Комедийните елементи бяха част от чара на предишната екранизация на кино-серията за Мумията с Brendan Fraser в главната роля, но в тази, която предстои да видим през юни, изглежда акцентът ще е върху хорър съставките и зрелищните специални ефекти. Поне такова впечатление ни оставя новият, вече втори по ред трейлър на римейка с участието на Tom Cruise.
 
 
Освен това, новият трейлър на филма ни казва и малко повече за историята на митичната древноегипетска царица, погребана жива преди хиляди години заради злите сили, които е призовала. А историята накратко изглежда така: когато героите на Tom Cruise и Annabelle Wallis случайно се натъкват на древна египетска гробница, дори не подозират, че това не е обикновено светилище на загинал преди хиляди години владетел, а затвор за зла царица, която се е възползвала от своята власт, за да се сдобие със зли сили. Ahmanet била затворена дълбоко под земята, за да бъде спряна. Когато героят на Cruise я освобождава по невнимание в наши дни, той дори и не подозира апокалипсиса, който е на път да бъде отприщен. Защото древноегипетската царица няма да се спре пред нищо, докато не преобрази нашия свят според нейните желания.
 
В ролята на египетската красавица е Sofia Boutella (Стар Трек: Отвъд), а звездният актьорски състав на филмовото приключение се допълва от носителя на Оскар Russell Crowe и Annabelle Wallis. А ето как изглежда всичко това в новия трейлър:
 
 
"Мумията" ще се завърне в кината, IMAX и 4DX на 9 юни, а самият филм изглежда ще съчетава елементи от "Мисията невъзможна" и "Индиана Джоунс". 

Свързани новини

Jared Leto със свой филм за Жокера

14.06.2018

Eddie Murphy се завръща

11.06.2018

"Роди се звезда": първи трейлър

08.06.2018

Горан Брегович води най-добрите у нас

08.06.2018

Reese се завръща в Професия блондинка 3

05.06.2018

Коментари