Lady Gaga се сгоди

Lady Gaga се сгоди за агента си от CAA Christian Carino, с когото се среща едва от началото на тази година, съобщава bgnes.com. 
 
За първи път за връзката на 31-годишната Lady Gaga и 48-годишният й агент се заговори през февруари тази година, но никой не можеше и да предположи, че само след няколко месеца двамата ще празнуват и годеж. Ако се вярва на западната преса, Carino е паднал на коляно пред певицата и я помолил да стане негова съпруга още през лятото, като преди това е поискал благословията и на баща й. 
 
За момента обаче нито Gaga, нито Carino са направили публично изявление, с което да потвърдят щастливата новина. Както уточняват и медиите, сватба в момента е малко вероятно да се организира. Причината е, че скандалната изпълнителка в момента се бори със своята фибромиалгия - хронично заболяване, съпровождано от мускулни болки в цялото тяло, проблеми с паметта и депресивни състояния. 
 
В последно време състоянието й се влоши и дори се наложи миналият месец тя да отмени концертите си в Европа, които бяха част от световното й турне. 

Свързани новини

Саундтракът на "Роди се звезда" излезе

09.10.2018

Lady Gaga и Bradley Cooper - "Shallow"

02.10.2018

Lady Gaga се мести в Лас Вегас

08.08.2018

"Роди се звезда": първи трейлър

08.06.2018

Lady Gaga - "Joanne"

31.01.2018

Коментари