Бивш охранител на Mariah Carey я обвини в секс тормоз

Бившият телохранител на американската певица Mariah Carey смята да заведе дело срещу нея за сексуално посегателство и унижение на човешкото достойнство, съобщи bgnes.com. 
 
Бодигардът Michael Anello твърди, че Carey унижавала него и колегите му и ги наричала нацисти, скинхедс и членове на Ку-клукс-клан, а спрямо него упражнявала и сексуален тормоз. За пример Anello посочва случай, когато Carey – под предлог, че трябва да бъде пренесен багаж, го поканила в хотелската си стая и била облечена само в "прозрачна роба". Служителят се опитал да си тръгне, но певицата не му позволила и настояла да й помогне с куфарите. Чак след това Anello успял да излезе от стаята като избегнал "всякакъв физически контакт". 
 
Anello е собственик на агенция за охрана, която отговаряла за сигурността на Carey в периода 2015-17 и в момента адвокатите на Carey преговарят с представители на агенцията за извънсъдебно споразумение за уреждане на повдигнатите обвинения. На Anello дори била вече предложена известна сума, но той сметнал, че е недостатъчна и заплашил да даде ход на делото. 
 
47-годишната Mariah Carey е сред най-успешните певици в историята на поп музиката. Албумите й са продадени с общ тираж от над 200 000 копия. Тя е носителка на огромен брой награди, включително пет Грами. През 1998 Carey беше обявена за най-успешната в търговско отношение певица за десетилетието. През август 2015 тя получи звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Свързани новини

Mariah Carey - “With You”

04.10.2018

Mariah Carey - "GTFO"

18.09.2018

Новогодишното изпълнение на Mariah Carey

03.01.2018

Mariah Carey - "The Star"

21.11.2017

Излиза саундтракът на Mariah Carey

16.11.2017

Коментари