Официално е: Spice Girls се събират - в пълен състав! (снимка)

След неугасващите слухове и колебливи позиции по въпроса, това, което изглеждаше невъзможно, се случи - според официално съобщение на иконичната дамска група, "усещаме, че е дошъл правилният момент да осъществим някои невероятни възможности заедно. Всички се съгласихме, че има много вълнуващи възможности отново да прегърнем оригиналния дух на Spice Girls, като едновременно с това подсилим посланието си за овластяване на жените и от бъдещите поколения."
 
Посланието е подписано и от петте момчета от бандата - Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel Chisholm и Mel Brown.
Преди да оповестят съобщението си, Spice Girls публикуваха своя обща снимка в Лондон, където се срещнаха с бившия си мениджър Simon Fuller. Според различните информации, които циркулират, момичетата обмислят няколко много изкусителни предложения, включително свое TV шоу за таланти, както и нов албум-компилация. Засега не е ясно дали има планове за концерти на живо или нова музика. Според някои източници, Victoria Beckham, която беше единствената, която се противеше на събирането от години, накрая се е предала пред офертата за 10 милиона паунда - и обещанието, че няма да й се налага да пее.
 
 

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 
Преди това Spice Girls се събраха през 2012, за да пеят на церемонията по закриването на лятната Олимпиада в Лондон. През 2016, Bunton, Brown и Halliwell обявиха съвместния си проект GEM, но изоставиха идеята, когато Halliwell забременя.

Свързани новини

Групата се завръща, но не на сцената

28.08.2023

Виктория Бекъм пак запя

26.07.2023

Момичетата ще са на път през 2023

15.03.2022

Spice Girls преиздават първия си албум

01.09.2021

"Изненадващата" сватба на Ема Бънтън

15.07.2021