Janelle Monáe пуска третия си албум Dirty Computer напролет

Janelle Monáe разкри детайлите по предстоящия си дългоочакван трети солов албум Dirty Computer. Албумът вече може да се поръча предварително и ще излезе в петък, 27-ми април. 
 
 
Певицата пусна два нови сингъла, "Make Me Feel" и "Django Jane", с клипове към тях. "Make Me Feel", режисирано от Alan Ferguson, улавя енергичния празничен глас на Monáe, смесен със звуците, представящи музикалната и танцова революция на 80-те. Чрез електричните вокали, поп звучене и текст, носещ увереност, певицата представя песента с цветно видео, подчертано от провокативни силуети, движещи се по екрана.
 
 
"Django Jane" набляга на способностите на Monáe да покаже себе си в песен, която приема противоречията като част от красотата на индивидуалността. Видеото е режисирано от Andrew Donoho и Chuck Lightning с допълнителен монолог, режисиран от Lacey Duke. Песента е мощно магическо послание, показващо силата на чернокожите жени и тяхната култура, насочено към справяне с изпитанията на идентичността през 21 век. 
 
Проектът Dirty Computer е предшестван от много специален трейлър, чиято премиера беше миналия уикенд, преди прожекциите на филма на Marvel "Black Panther". През 2016 Monáe започва филмовата си кариера с роли в два успешни филма, "Hidden Figures" и "Moonlight", и двата от които получават номинация за Оскар в категорията "Best Picture", а "Moonlight" печели наградата на 89-тите награди на Академията.
 
Албумът Dirty Computer на Janelle Monáe ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Нов сингъл от Джанел Моне

23.02.2023

Oнлайн музикален фестивал PlayOn Fest

23.04.2020

Janelle Monáe - "I Like That"

25.04.2018

Janelle Monáe представи нов сингъл

11.04.2018

Janelle Monae и Erykah Badu - Q.U.E.E.N

29.04.2013