Janelle Monáe представи новия си сингъл

Номинираната за Grammy певица, текстописец, изпълнител, продуцент, актриса и активист, Janelle Monáe представи чисто новата си песен с видео към нея “Pynk” (feat. Grimes), която ще бъде част от дългоочаквания трети солов проект на певицата “Dirty Computer”.
 
Парчето е придружено от зашеметяващо видео, режисирано от Emma Westenberg. “Pynk” (feat. Grimes) може да се намери на всички дигитални платформи за музика. Албумът ще излезе в петък, 27-ми април.
 
Проектът “Dirty Computer” беше предшестван от много специален трейлър, чиято премиера се случи преди прожекциите на филма на Marvel “Black Panther”.
 
Monáe получи възхвала за кинематографските си способности от медии като NPR, Billboard, W Magazine и други. Трейлърът може да гледате на официалния уебсайт на певицата.
 
През 2016 г. Monáe започва филмовата си кариера с роли в два успешни филма, “Hidden Figures” и “Moonlight”, като и двата получават номинация за Оскар в категорията “Best Picture”, а “Moonlight” печели наградата на 89-тите награди на Академията.
 

Албумът “Dirty Computer” на Janelle Monáe ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Свързани новини

Нов сингъл от Джанел Моне

23.02.2023

Oнлайн музикален фестивал PlayOn Fest

23.04.2020

Janelle Monáe - "I Like That"

25.04.2018

Janelle Monáe с нов албум напролет

26.02.2018

Janelle Monae и Erykah Badu - Q.U.E.E.N

29.04.2013