Jeremy? с премиера два дни преди големия концерт

От днес по радиостанциите и в Интернет се върти втората песен от предстоящия албум на Jeremy?. 
Наречена е “Go or Fall” и на практика представлява първата авторска от всички предстоящи за реализиране в края на настоящата седмица.
 
Снимките към клипа на “Go or Fall” също вече са факт, осъществени отново от екипа на Clamer Studio, а готовата продукция ще може да бъде видяна до края на месеца. Чуйте аудиото тук: 

През миналия декември бандата реализира пилотния сингъл “You’re the Voice”, като собствено аранжиран римейк на световноизвестния хит на John Farnham, илюстриран с впечатляващо видео.
 
За дългоочаквания промо-концерт на 13 април във Военния клуб екипът на Jeremy? гарантира атрактивно и качествено шоу. Освен допълнителна озвучителна техника и специално изработена програма от светлини в синхрон с музиката, за ключови моменти са подготвени и лазерни ефекти, дело на Анди Фокър (Andy Faulkner).
 
Билети за концерта в София, който ще се случи този петък, се разпространяват на касите на Eventim.bg, както и онлайн – през сайта на компанията. Поради вече засиления интерес и ограничения капацитет на залата, се препоръчва предварителното закупуване!

Свързани новини

Концерт на Кирил Маричков и JEREMY?

10.10.2023

Наесен с песен - на голяма сцена

12.07.2023

Две групи преди Arctic Monkeys

22.12.2021

Елате на звездна "Коледа в Рим"

17.12.2021

Jeremy? ще свирят в Дубай

08.10.2021