Големият концерт на JEREMY? е през септември

От ъндърграунд обществата до масовата публика, дванайсет години инди рок бандата JEREMY? преобръща представите за българска музика, шоу и рокендрол, заради които не е необходимо да излизаш извън граница. Сега те са готови за техния Голям концерт на 16 септември, Арена София (Колодрум) в Борисовата градина. Билетите за него влизат в продажба днес в мрежата на ticketstation.bg
 
Екипът на Строежа, който винаги е подкрепял групата JEREMY? и Fest Team, промоутърската компания, чиито събития на живо събират над 100 000 души на година, и която организира на най-големите музикални събития и фестивали в България, обединяват усилия, за да покажат, че българските артисти заслужават сцени с мащаба и блясъка на чуждестранните. 
 
В музикалната история на българската инди рок банда има върхове като споделянето на една сцена с Queen и Arctic Monkeys, приз “Кристална лира”, тройна награда в конкурса “Пролет” на БНР, специална награда в класацията БНР Топ 20 за най-дълго задържала се песен на първо място. JEREMY? са и първата група от България, която печели златен медал в конкурса International Songwriting Competition. 
 
JEREMY? имат реализирани няколко европейски турнета, ежегодни турнета в страната, свирили са на едни от най-значимите фестивали като EXIT, Serbia, Eurosonic Noorderslag (ESNS) Groningen, Nederland, Camden Rocks, London UK, Expo Beats Festival, Dubai, Rock For People, Pilsen Czechia. 
 
Най-голяма популярност в България придобиват с песните си "Fake Fruits", "Hope", "Go Or Fall" и с дуета на български език с легендарния Кирил Маричков - "Не си сам". 
 
На сцената на Арена София (Колодрум) на 16 септември ще се качат Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Красимир Тодоров, за да докажат, че музиката от България днес може да накара феновете да се чувстват част от света.  от българска група. 
 
Продажбата на билети за концерта на JEREMY? в София на 16 септември стартира днес в 11:00 от 33 лв. в мрежата на Ticketstation, като цената им ще покачва с изчерпването на всяка категория. 
 

Свързани новини

Концерт на Кирил Маричков и JEREMY?

10.10.2023

Две групи преди Arctic Monkeys

22.12.2021

Елате на звездна "Коледа в Рим"

17.12.2021

Jeremy? ще свирят в Дубай

08.10.2021

Jeremy? и Ицо Хазарта откриват сезона

30.09.2020