Белослава с първи думи след задържането си

Белослава направи първи коментар, след като беше задържана за шофиране в нетрезво състояние. В пост във Facebook певицата се извинява, и разказва, че в нощта на своя рожден ден е допуснала огромна грешка, неприсъща за нея.
 
"Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам. Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години. С огромно извинение и уважение към всички вас! Ваша Белослава", казва тя.
 
Белослава беше спряна от патрул на бул. "Ал. Пушкин", малко преди "Княжево". Тя е излязла от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1,25 промила алкохол.
 
От прокуратурата заявиха, че е образувано досъдебно производство, но към момента не е повдигнато обвинение, тъй като се събират всички документи по случая. По информация в медиите певицата е отказала да даде кръвна проба. 

Свързани новини

Белослава се завръща

21.05.2024

Първи лайв за 2023 година

30.01.2023

Белослава и Графа с нов дует

13.07.2022

Графа със специални гости във Варна

04.07.2022

Три сета музика за ценители тази събота

03.02.2020