50-хилядна публика в Италия скандира името на DARA

През изминалия уикенд  DARA отлетя до Пулия, за да се качи на сцената на едно от най-популярните музикални събития в Италия - Battiti Live. 
 
Организиран от медийния гигант Norba Group, концертът се случва всяка година в някои от най-големите градове на Южна Италия и бива излъчван по радио Telenorba, Radionorba TV, както и по националната телевизия – Italia 1. 
 
В него участие вземат най-актуалните и известни италиански артисти, а тази година, заради колаборацията си с италианските продуценти ROOM9 – "In My Head", която вече се върти по 7 италиански радиа, както и в италианския клон на MTV, покана за поява на сцената на Batitti Live получи и нашето момиче – DARA, успявайки да впечатли 50-хилядна публика.
 
В рамките на един месец това е второто участие на DARA на огромен италиански музикален форум. През юни тя представи песента си и на Tezenis Summer Festival, организиран от най-голямото частно радио в Италия – Radio 105. 
 
"In My Head" e плод на успешното сътрудничество между "Вирджиния Рекърдс" и италианското Studio 20, собственост на българката Дариана Куманова. По промотирането на "In My Head" са обединили сили няколко интернационални екипа. 

Свързани новини

Любовната история стигна до Германия

01.04.2024

DARA се сгоди

14.02.2024

DARA и Bobo с неочакван дует

24.11.2023

DARA с нова песен: "Заминавам"

11.09.2023

Новата ѝ песен е в колаборация с Room9

12.06.2023