50-хилядна публика в Италия скандира името на DARA

През изминалия уикенд  DARA отлетя до Пулия, за да се качи на сцената на едно от най-популярните музикални събития в Италия - Battiti Live. 
 
Организиран от медийния гигант Norba Group, концертът се случва всяка година в някои от най-големите градове на Южна Италия и бива излъчван по радио Telenorba, Radionorba TV, както и по националната телевизия – Italia 1. 
 
В него участие вземат най-актуалните и известни италиански артисти, а тази година, заради колаборацията си с италианските продуценти ROOM9 – "In My Head", която вече се върти по 7 италиански радиа, както и в италианския клон на MTV, покана за поява на сцената на Batitti Live получи и нашето момиче – DARA, успявайки да впечатли 50-хилядна публика.
 
В рамките на един месец това е второто участие на DARA на огромен италиански музикален форум. През юни тя представи песента си и на Tezenis Summer Festival, организиран от най-голямото частно радио в Италия – Radio 105. 
 
"In My Head" e плод на успешното сътрудничество между "Вирджиния Рекърдс" и италианското Studio 20, собственост на българката Дариана Куманова. По промотирането на "In My Head" са обединили сили няколко интернационални екипа. 

Свързани новини

DARA се сгоди

14.02.2024

DARA и Bobo с неочакван дует

24.11.2023

DARA с нова песен: "Заминавам"

11.09.2023

Новата ѝ песен е в колаборация с Room9

12.06.2023

"Божествена" премиера за певицата

17.03.2023