Белослава посреща есента с втори нов сингъл и концерт

След края на лятното турне, Белослава представи нов сингъл и видеоклип на песента "I Will Be There For You".
 
"Песента е за пътя на душата и обичта към нас самите. Крачейки смело по пътя на годините, научих, че обичта и отношението към собствената ми душа са силата и двигателя, които ме карат да не спирам да живея истински. "I Will Be There For You" е песен за съзерцанието, за това нейната премиера е изключително специална и сам щастлива да я подаря на моята изключителна публика!", споделя Белослава.
 
Текстът на песента е на Белослава, а музиката и аранжимента са на Антони Рикев. Видеото към песента е заснето е на кино лента в каросерията на един пикап, обикалящ далечен и ветровит остров в Гърция. Режисьори и оператори са Борис Калайджиев, Николай Найденов и Рашко Раков.
 
 
На 6-ти октомври в Sofia Live Club е премиерата на поредица от есенно-зимни концерти. Белослава в компанията на Живко Петров, Димитър Семов, Димитър Карамфилов и Mr. Moon ще сбъднат мечти, разказвайки истории чрез красиви мелодии, брилянтни аранжименти и специална мултимедия. 
 
 
В деня на концерта всички меломани ще могат ексклузивно да закупят албума Слушай Ме, преиздаден преди броени месеци на грамофонна плоча.
 

Свързани новини

Белослава се завръща

21.05.2024

Белослава се извини

12.07.2023

Първи лайв за 2023 година

30.01.2023

Белослава и Графа с нов дует

13.07.2022

Графа със специални гости във Варна

04.07.2022