Фронтменът на Coldplay Крис Мартин пя дегизиран в караоке бар

Фронтменът на Coldplay изненада феновете в караоке бар в Лас Вегас, като изпълни новата песен на групата "All My Love". 47-годишният певец беше дегизиран с рижава перука и големи очила.

Посетителите на заведението станаха свидетели на неочакваната гледка, когато маскираният Крис Мартин излезе на сцената с балон в ръка, за да изпее песента от предстоящия албум на Coldplay, "Moon Music", който ще излезе на 4 октомври.

В акаунта си в Instagram групата сподели видео от изпълнението, което изглежда е било направено като част от снимките на клип към песента.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Coldplay (@coldplay)

Coldplay вече представиха няколко парчета от "Moon Music" - това са "Feels Like I’m Falling in Love" и "We Pray" с участието на Little Simz, Burna Boy, Elyanna и Tini.

Миналата седмица музикантите обявиха концерти в Азия като продължение на хитовото им световно турне "Music of the Spheres". Четирите дати са през януари 2025 г., като за всеки концерт капацитетът е до 50 000 зрители. Билетите свършиха за минути, след като бяха пуснати в продажба в неделя.

Наскоро турнето на Coldplay "Music Of The Spheres" беше определено като най-мащабното рок турне в историята по данни на Billboard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Dinos Las Vegas (@dinoslv)

Бандата обяви, че ще направи още 8 специални концерта във Великобритания през август следващата година, повечето от тях на стадион "Уембли" в Лондон. Билетите за тях ще се продават от 27 септември. 10% от печалбата от тези концерти ще бъдат дарени на британска организация, подкрепяща малки концертни зали и клубове, които дават поле за изява на изгряващи музикални таланти. Именно от такава малка сцена започва кариерата на една от най-големите съвременни звезди – Ед Шийрън, когото имахме щастието да гледаме на живо и в България в края на август.

Свързани новини

Coldplay изпяха песен на Тейлър Суифт

28.08.2024

Истина ли е?

20.08.2024

Ето го началото на Coldplay

12.01.2022

Крис Мартин иска да пее на Луната

11.06.2021