Графа, Михаела Филева, P.I.F. и Jeremy? са звездите в "Коледа в Рим"

На 25 декември древноримските декори в Киноцентър "Бояна" ще се превърнат във вълшебно място, на което ще се състои най-мащабното коледно събитие в София. 
 
Празнично украсените улици на Рим и пиацата пред Колизеума ще посрещнат своите гости в атмосферата, която предразполага за истински пир, изобилстващ от храна за сетивата и душата.
 
 
В коледната вечер организаторите на събитието ще ни посрещнат с чаша греяно вино на входа и огромен заряд празнично настроение, за което отговарят най-ярките представители на българската музикална сцена. Ще изживеем "Приказка" и ще покараме "Колело" с група P.I.F. Музикалната програма ще продължи със сет на Jeremy?, а щафетата от тях ще поеме Михаела Филева. Накрая Графа и неговите хитове ще направят Коледата емоционална и незабравима.
 
 
На пиацата в древен Рим ще открием вкусни храни и напитки, идващи от най-добрите ресторанти в София, а в древноримския бар до площада ще открием огромно разнообразие от коктейли. 
 
 
Древен Рим очарова със стилна коледна украса и много кътове за снимки, в които да запечатате спомените от вечерта. Декорът от филма "300" отвори врати за посетители за първи път на 11-ти декември тази година. В момента той е домакин на коледен базар, билетите за който бързо се изчерпаха.
 
 
Побързайте да вземете своя билет за една незабравима Коледа в Рим на 25 декември от 18 часа, защото капацитетът на локацията е ограничен. Пропуските са налични в мрежата на EPAYGO.

Свързани новини

Начало или край на една ера?

28.05.2024

Влади Ампов с нов клип

17.05.2024

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024