Излезе саундтракът на "Матрицата: Възкресения"

Феновете на Матрицата вече загряват с музика за дългоочакваната премиера на "Матрицата: Възкресения" ("Matrix: Resurrections").

Броени дни преди премиерата, излезе саундтракът на четвъртата част на фантастичния франчайз. Лентата на режисьора Лана Уашовски, отново е с участието на Киану Рийвс, Кари-Ан Мос, като очакваме да видим и много нови имена - Яхия Абдул-Матин втори, Нийл Патрик Харис, Приянка Чопра и др.

Музикалната колекция от 35 техно и електронни композиции е дело на композиторите Джони Климек и Том Тиквер - последният е много известен и като режисьор ("Бягай, Лола").

Списъкът с композиции включва заглавията "It’s In My Mind", "Exit The Pod", "Broadcast Depth", "Bullet Time","My Dream Ended Here" и др., които ни повеждат по драматичния път на Нео и Тринити из Матрицата. Има и множество ремикси на култови диджеи като Томас Фелман, Moderna, Psychic Health и др. Саундтракът може да се слуша свободно в стрийминг платформите.

Същевременно, холивудската звезда Киану Рийвс дойде на премиерата на "Матрицата: Възкресения" в родния си град Торонто, Канада. Лентата вкарва героите още по-дълбоко в Матрицата, като показва на феновете познат, но и едновременно с това по-провокативен свят. Официалната световна премиера е на 22 декември.

Свързани новини

Нетрадиционна почит към актьора

09.02.2023

Ана де Армас и Киану Рийвс в "Балерина"

09.11.2022

"Константин" с Киану Рийвс се завръща

20.09.2022

Киану Рийвс ще се снима в сериал

05.08.2022

Виж кои са горещите коледни премиери

20.12.2021