Ана де Армас и Киану Рийвс си партнират в "Балерина"

Суперзвездата Киану Рийвс се завръща като Джон Уик не само в предстоящата четвърта част на едноименната сага, която очакваме догодина.

В процес на разработка е спин-оф на поредицата, в който Рийвс отново ще играе култовия си образ, но фокусът няма да бъде върху него, а върху новата кинозвезда Ана де Армас, която ще изпълни основната роля в "Балерина". Всъщност, това е вторият филм, в който двамата ще си партнират след хоръра "Чук-чук" от 2015 година, когато Де Армас е в зората на своята кариера. 

Друг вълнуващ момент от идеята в "Балерина" е, че в предстоящата нова глава от историята на бившия наемен убиец Джон Уик отново влиза и Иън Макшейн в ролята на Уинстън Скот - управителя на хотел Continental.
 
Според американските медии в момента Рийвс е в Прага за снимките на "Балерина". Информацията за филма на този етап е оскъдна - знае се, че ролята на Ана де Армас е на жена, която търси отмъщение, след като семейството й е било убито.
 
Дали сюжетът на "Балерина" ще бъде предистория, продължение, или ще върви едновременно с предстоящия "Джон Уик 4", остава да видим. Не е известна премиерата му дата, докато за четвъртата част от поредицата с Киану Рийвс и Иън Макшейн се знае, че ще излезе по кината на 24 март 2023 г.. 

Свързани новини

Нетрадиционна почит към актьора

09.02.2023

"Константин" с Киану Рийвс се завръща

20.09.2022

Киану Рийвс ще се снима в сериал

05.08.2022

Излезе саундтракът на "Матрицата 4"

17.12.2021

Ето кога ще видим "Матрицата 4"

25.08.2021