Inhaler и Jeremy? свирят преди Arctic Monkeys

Вълнуващата млада банда Inhaler са официалната група, която Arctic Monkeys ще представи на концертите си през 2022 в Бургас, Прага, Пула и Истанбул. Интензивният и завладяващ инди саунд на дъблинската рок група е глътката свеж въздух, която ще подгрее публиката за Arctic Monkeys на 12 август и у нас.
 
Въпреки че са заедно от 2012, още от тийнейджъри, Inhaler успяха да запишат и издадат своя дебютен албум It Won't Always Be Like This едва този юли, след усилена работа в студио, по време на карантинния период в цял свят. Бандата, чиито вокалист и китарист е синът на легендарния Боно - Илай Хюсън, влезе в Топ 5 на BBC Sound 2020, а албумът им е селектиран от NME в Топ 20 Най-добрите дебютни албуми на 2021.
 
Българският съпорт за концерта на 12 август ще са Jeremy?. През втората половина на следващата година те ще представят своя трети албум, като част от него ще може да бъде чута предпремиерно и в Бургас. Първите сингли ще се появят в началото на пролетта, с видеоклипове към тях. Цялата кампания ще бъде съпроводена с турне в България, голям концерт в София и турне в Англия, Ирландия, Германия и още няколко държави.
 
Припомняме, че Arctic Monkeys идват за своя първи концерт у нас. Билетите за концерта на алтернативните рок герои се разпродадоха в рамките на няколко часа – окуражително събитие за адекватното концертно бъдеще в България.

Свързани новини

Концерт на Кирил Маричков и JEREMY?

10.10.2023

Наесен с песен - на голяма сцена

12.07.2023

Елате на звездна "Коледа в Рим"

17.12.2021

Arctic Monkeys за първи път у нас

16.11.2021

Jeremy? ще свирят в Дубай

08.10.2021