Ерсин от група JEREMY? издава сингъл самостоятелно

Първият самостоятелен проект на Ерсин Мустафов е вече факт. 
 
Освен автор на музика и текст, Ерсин е продуцент, автор и изпълнител на всички партии в аранжимента на "Не може вечно да вали". Изключение прави единствено записа на барабани, където специален гост е Мартин Профиров (P.I.F.). Автор е и на кадрите, които подкрепят визуално новото му начинание.
 
Ерсин е познат на аудиторията си основно през успеха на група JEREMY?, за които типичен е големият звук, широчина и дълбочина в песните, които сякаш са написани за големи арени.
 
 
Oсвен с това, че текстът е на български език, "Не може вечно да вали" се отличава и с по-минималистичен аранжимент. Лична във всяко отношение, в нея не е така силно застъпено усещането за индивидуалност във всеки инструмент, както в музиката, направена от група музиканти. В много отношения това прави песента по-цялостна - от гледната точка на един единствен автор.
 
"Песента е лека и достъпна и е само първата крачка от път, който отдавна знам, че бих вървял, но все отлагам. Това не е сбогуване с JEREMY?, напротив, по-скоро е още една платформа, която да ми носи ново вдъхновение. Не всяка песен, която се случва в мен има място да бъде издадена с JEREMY?, но това не я прави по-малко хубава или необходима да бъде чута от някого. Не е край или начало на нова ера, по-скоро е естествено развитие на всеки един артист. Виждаме примери за подобно диверсифициране с много популярни артисти. Мога да кажа само, че е крайно време да се хвана в ръце и да споделя още от себе си", пояснява Ерсин.

Свързани новини

Концерт на Кирил Маричков и JEREMY?

10.10.2023

Наесен с песен - на голяма сцена

12.07.2023

Две групи преди Arctic Monkeys

22.12.2021

Елате на звездна "Коледа в Рим"

17.12.2021

Jeremy? ще свирят в Дубай

08.10.2021