Rudimental се събират отново с Anne-Marie за нов албум

Новият албум на Rudimental ще включва и Anne-Marie. Drum'n'bass четворката Piers Agget, Amir Amor, Kesi Dryden и DJ Locksmith помогнаха при старта на кариерата на изпълнителката на "Ciao Adios" след като обединиха усилия за 4 от песните в последния запис на групата We The Generation (2015). Сега те се събират отново за ново парче, което ще бъде част от новия албум на бандата.
 
В скорошно интервю DJ Locksmith разкри: "Тя е прекрасен човек, красив глас и ще бъде звезда в бъдеще. Тя определено ще е част от албума, 100%." Преди това Piers разкри, че новия им албум ще бъде "вълнуваща нова посока" за тях. 30-годишният музикален продуцент каза миналата година, че се е чувствал като нов, след като е прекарал известно време, живеейки нормален живот след дългото пътуване по турнета: "Трудно е. Ние сме музиканти, ние сме група. Никога преди не сме имали възможност да спрем да ходим по турнета, за да запишем албум. Беше приятно да спрем и да се събудим, да си изперем дрехите, да си сготвим, да правим музика в студиото, както беше някога."
 
 
Хитмейкърите на "Waiting All Night" наскоро се завърнаха с новия сингъл "These Days", с участието на Jess Glynne, Macklemore и Dan Caplen. Междувременно Rudimental наскоро разкриха, че имат нечувани досега парчета с Ed Sheeran, записани още през 2015, които нямат търпение да издадат. Kesi казва: "Ние сме добри приятели и понякога влизаме заедно в студиото. Има музика, която тепърва ще бъда чута. Мисля, че няколко песни ще излязат по някое време тази година."

Свързани новини

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Ан-Мари се отказва от музиката

01.09.2021

Нов сингъл от Rudimental

17.08.2021

Виж най-новото видео на Rudimental

28.07.2021