Charlie Puth представи новия си сингъл "Done For Me" (аудио)

Charlie Puth пусна новия си сингъл "Done For Me", в който обединява усилия с номинираната за Grammy R&B сензация Kehlani. Това е последният сингъл от дългоочаквания втори албум на Charlie Voicenotes, който ще излезе на 11-ти май.
 
 
Продуциран изцяло от Puth, Voicenotes вече може да се похвали с 2 хита, излезли един след друг - двойно платинения водещ сингъл "Attention" и забележителното продължение "How Long". "Attention" е пети платинен сингъл за изпълнителя, както и трети сингъл, класирал се в Billboard Hot 100 Top 10 (на 5-то място), втори номер едно в Hot AC radio, и първи номер едно в Top 40 radio. Заедно клиповете към парчетата "Attention" и "How Long" имат над 1 милиард гледания в YouTube.
 
 
Турнето "The Voicenotes" официално започва на 11-ти юли на Budweiser Stage в Торонто, и ще премине през континента това лято. Най-голямото турне в Северна Америка за Charlie Puth досега ще включва спирки в известната зала Radio City Music Hall в Ню Йорк на 16-ти юли, както и  Greek Theatre в Лос Анджелис на 14-ти август. Мултиплатинената певица Hailee Steinfeld ще бъде подгряващ изпълнител на всички дати от турнето. 
 
 
Voicenotes е продължението на платинения първи албум на Charlie Nine Track Mind, който направи забележителен дебют в класациите след излизането си през 2016, като достигна до номер 5 в "Top Current Albums Chart" на Billboard, зареден с двойно платинените хитове "One Call Away" и "Marvin Gaye (featuring Meghan Trainor)", както и тройно платинената "We Don’t Talk Anymore (featuring Selena Gomez)". Албумът оглави класацията на iTunes в 28 страни по света.
 
Албумът Voicenotes на Charlie Puth ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Нов албум от Чарли наесен

18.07.2022

Чуй Чарли Пут и "That’s Hilarious"

04.05.2022

Чарли Пут за живота в TikTok

26.01.2022

Пет горещи музикални премиери

21.01.2022

Eлтън Джон представи "After All" на живо

27.09.2021