Чарли Пут разкрива болката си в "That’s Hilarious"

Номинираният за "Грами" и мултиплатинен изпълнител и автор на песни, Чарли Пут, пусна емоционалната си нова песен "That’s Hilarious".
 
"That’s Hilarious" е посветена на болката от предателството и раздялата. Емоционалният текст също е дело на Пут, който явно споделя своята драматична история. Песента е от предстоящия му албум "CHARLIE", който ще излезе по-късно тази година и е най-личната му работа досега. 

 
"Наистина се вълнувам за песента, но всеки път щом я чуя, сякаш се връщам към много предизвикателно време в живота ми", казва 30-годишният певец. “Никога не съм казвал на хората какво ми се е случило и болката, през която съм минал по време на най-тежката раздяла в живота ми през 2019…Просто исках да я замета под килима, да започна наново и да се заобиколя с по-добри хора. Но това е най-трудната песен, която някога е трябвало да сглобя и много се вълнувам да я чуете"
 
"That’s Hilarious" следва "Light Switch", най-успешното издание на Чарли досега.  "Light Switch" излезе през януари 2022 след месеци очакване от феновете и промотиране сред 16-те милиона последователи на певеца в TikTok. 

Свързани новини

Ново от Чарли Пут

22.08.2023

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022

Нов албум от Чарли наесен

18.07.2022

Чарли Пут с нова песен

29.06.2022

Чарли Пут за живота в TikTok

26.01.2022