Чарли Пут пусна горещ нов сингъл - "Lipstick"

Чарли Пут се завръща с дългоочаквания си емоционален нов сингъл "Lipstick".
 
Сътрудничейки си с известните продуценти Хепи Перес и Поп Уансел в студиото, Пут представя горещ химн, празнуващ любовта и изразяващ същността на неподправената интензивност на привличането. Неговите кадифени вокали се плъзгат с лекота върху сложната продукция, докато прочувствената инструментация демонстрира гъвкавостта на Пут като музикант.
 
 
Доказал се като един от най-последователните хитмейкъри и търсени сътрудници в индустрията, Пут разширява границите и предефинира жанровете. "Lipstick" е поредното доказателство за неговата артистичност и способност да се развива, като същевременно остава верен на уникалното си звучене.
 
"Lipstick" е първият сингъл от предстоящия четвърти студиен албум на Пут, който ще излезе скоро. Миналата година Пут издаде третия си студиен албум – Charlie, включващ хит синглите "Left and Right", "That’s Hilarious" и "Light Switch", и събрал над 2,7 милиарда глобални стриймвания.
 
След издаването на Charlie, Пут се отправи на своето турне "One Night Only", срещайки отблизо и лично фенове в цял свят, споделяйки последния си албум и най-големите си хитове. Сега Пут отново е на път с "The Charlie Live Experience Tour", като наскоро завърши северноамериканския етап и е готов да се отправи към Азия и Австралия. 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022

Нов албум от Чарли наесен

18.07.2022

Чарли Пут с нова песен

29.06.2022

Чуй Чарли Пут и "That’s Hilarious"

04.05.2022

Чарли Пут за живота в TikTok

26.01.2022