"Lord of the Dance: Dangerous Games" със специални мерки за сигурност и достъп до НДК

По-малко от месец ни дели от визитата "Lord of the Dance: Dangerous Games" у нас. Спектакълът на 12 април в зала 1 на НДК се организира от Loud Concerts и е с начало 20 часа. Европейската обиколка вече е в пълна сила, а малко преди нейния старт двама от водещите солисти – Золтан Пап и Андреа Крен, гостуваха и дадоха интервюта за някои от водещите български медии. 
 
 
Посетителите на спектакъла е важно да предвидят по-ранно влизане в залата. Това се налага поради събитията, които се провеждат в НДК заради българското председателство на Съвета на Европейския съюз и въведените допълнителни мерки за сигурност при достъп в сградата. 
 
Вратите ще бъдат отворени още в 18 часа и всички гости ще бъдат щателно проверявани за оръжие и взривоопасни средства. Няма да се допускат хора във видимо нетрезво състояние и маскирани по начин, затрудняващ тяхното разпознаване. Забранено е внасянето на обемисти предмети, както и застрашаващи здравето опасни предмети, внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. 
 
Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От loudconcerts.com може да бъде свалена декларацията за придружител. Тя може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.
 
Гардеробът към зала 1 на НДК ще бъде на разположение на гостите на спектакъла. 
 

Свързани новини

Дойде време за "Lord of the Dance"

18.06.2019

Lord of the Dance: Dangerous Games у нас

12.11.2018

Идва Lord of the Dance: Dangerous Games!

10.04.2018