Lord of the Dance: Dangerous Games отново пред българска публика

Незабравимият спектакъл на Michael Flatley Lord of the Dance: Dangerous Games отново ще омагьоса българската публика на 21 юни 2019 година. Спектакълът ще се състои в зала 1 на НДК и е с начало 20 часа. 
 
Билетите за Lord of the Dance: Dangerous Games влизат в продажба от днес, 12 ноември,  в сайта на epaygo.bg и търговските обекти на EasyPay. Ценовите категории са от 35 лв.до 90 лв., в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК. 
 
Премиерата на Lord of the Dance в Лондон е преди повече от две десетилетия, а през 2014 гениалният танцьор и режисьор на спектакъла Michael Flatley преработи шоуто, за да го превърне в още по-атрактивно от оригиналното представление. Музиката на Lord of the Dance: Dangerous Games е композирана от Gerard Fahy и премиерата през 2014 година ознаменува 20 години от превръщането на Flatley в световна сензация. 
 
 
Оттогава спектакълът триумфира по сцените из целия свят – Уест Енд, Бродуей, САЩ, Канада, Ирландия, Германия, Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия и Мексико.  Lord of the Dance: Dangerous Games в момента е на турне в щатите, следват дати в Канада, а догодина ще се завърне отново в Европа.
 
Спектакълът продължава да вдъхновява публиката с невероятното съчетание на танци с музика, като преплита традициите и съвремието в една класическа приказка, пресъздадена на сцената от изключително талантлив екип от танцьори.
 Шоуто не изостава и в техническо отношение – на сцената присъства огромен плосък екран, специални ефекти при осветлението, танцуващи роботи и акробати от световна величина.  
 
Не пропускайте зрелищното шоу на Lord of the Dance: Dangerous Games на 21 юни 2019 година в зала 1 на НДК!
 

Свързани новини

Дойде време за "Lord of the Dance"

18.06.2019

Идва Lord of the Dance: Dangerous Games!

10.04.2018

Cпециални мерки за "Lord of the Dance"

19.03.2018