P.I.F. представят албум на две сцени

Горещо, с много рокендрол – такава ще е прогнозата за времето в столичния клуб City Stage на 7 декември, когато P.I.F. ще представят сборен албум с най-популярните си слънчеви и облачни песни.
 
В двойният диск ще намерят място поетични саундтраци на тъгата като “Приказка”, “Невидимо дете” и “Обещавам”, както и гъделичкащи усмивката мелодии като “Юли”, “Колело” и “Вали”. “Тази вечер ще е изключително специална за нас, защото удоволствието ще бъде умножено по две – ще свирим на две сцени, съответно всеки от бандата ще има по два сета инструменти. Веселите парчета ще звучат много по-първично и изчистено, близо до стилистиката на The Beatles, а по-минорните ще са яко рокендрол, с безкомпромисен твърд звук.”, споделя фронтменът на P.I.F. Димо Стоянов.
 
Концертът в City Stage ще бъде последният с басиста Юрий Божинов и ще срещне публиката с новото попълнение в групата Христо Михалков. “С Юрий ще направим сетът, който кара хората да танцуват, а бойното кръщение на Христо ще бъде “облачно”, с парчета като “Свободен от теб” и “Отлъчен”. Подготвяме и тематична мултимедия за репертоара на всяка от двете сцени.”, издава Димо.
 
Двойното CD с най-добрите слънчеви и облачни парчета на P.I.F. ще включва общо 26 заглавия и феновете, споделили емоцията от концерта на 7 декември, ще имат шанса първи да го закупят.
 
Билети за P.I.F на две сцени – най-облачните и най-слънчевите песни, ще намерите на bilet.bg на цена от 12 лв. на предварителна продажба, а в деня на концерта ще се котират по 15 лв.

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Парчето е създадено специално за Ники

20.02.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Емоционални концерти по празниците

15.12.2022

P.I.F. с нов концерт

20.10.2022