P.I.F., Михаела Маринова и Стенли с клубни концерти в празничните дни

Последните концерти и събития в Sofia Live Club за 2023-ра година ще са емблематични, силно емоционални, бунтарски, вълнуващи и незабравими.  
 
Днес, на 20-ти декември, за трета поредна година с група P.I.F., верни фенове и приятели ще почетем паметта на една непрежалима звезда, изгряла прекалено рано на небето, тази на обичания Димо Стоянов. Концерт-спектакълът, който бандата ще представи за първи път на нашата сцена носи името "Там назад", вдъхновен от любима песен на Димо и ще включва парчета от старите албуми, които не са били в репертоара досега и такива, които отдавна не са свирили на живо като "Усмивка", "Там назад", "Дуел", "Ноемврийски ден", "Юли" и т.н. 
 
На сцената, заедно с момчетата от P.I.F. - Иван Велков, Мартин Профиров и Христо Михалков, ще бъдат и гост-вокалистите Владо Михайлов, Ерсин Мустафов и Виктор Стамболов. За визуализациите и мултимедията на концерта отново ще се погрижи Полина Герасимова.
 
На 26-ти на сцената ще се качи Михаела Маринова. В компанията на Ангел Дюлгеров (китара), Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани), Евден Димитров (бас), Никола Стойков и Катя Кръстева (вокали), тя ще изпълни хитовете си от албумите Стъпка напред и До безкрай
 
Най-доброто време за Пощенска кутия за мръсни приказки е след Коледа, когато сме преяли със сарми и християнски ценности. На 27-ми декември, на сцената ще бъдат Цветелина Цекова, Оля Малинова, Алена Вергова, Надя Дердерян, Ei Bo, Камен Алипиев- Кедъра, Димитър Калбуров, Деян Славчев- Део и Митко Павлов.
 
На 28-ми, с много празнично настроение посрещаме рицарят на rock'n'roll -a – Стенли. Специфичен като глас и музика, той винаги ще ти донесе здравословна доза rock'n'roll, смесена с любов, тъга и ярост. Заедно с бандата, с която концертира, Стенли ще поднесе голяма част от любимите ни негови песни като "Обсебен", "Чужди тела" ,"Пътят към храма", плюс последните си сингли от тази и миналата година - "Електро", "Любовен експрес", "Неопитомен". Артист със световна класа, Стенли остава класика, която винаги има какво да каже.
 
Билети за всички събития могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси, както и в TICKETPORTAL.

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Парчето е създадено специално за Ники

20.02.2024

Нов сингъл от певицата

14.12.2023

Дни предеи концерта в НДК

17.11.2023