Група Остава изпраща годината с три бутикови концерта

Както повелява традицията, момчетата от група Остава ще изпратят 2023-та, този път не с един, а цели три бутикови концерта. 
 
Първата им спирка е в Bee Bop Café в Пловдив, утре, 22-ри декември. За истински магични вечери следва да се готвят феновете им в Стара Загора, на 29-ти декември в Club 5th Avenue и в София на 30-ти декември в Топлоцентрала. Свилен, Жоро, Боян, Дани и Алекс обещават наистина вълнуващи празнични срещи, които ще оставят трайни следи в сърцата на публиката.
 
 
Освен концертите, феновете на Остава имат и допълнителен повод за радост. Групата в момента работи усилено в студиото, където записва четири нови песни. Сред тях се откроява "Свободен" - тъжна любовна балада, която обещават да изпълнят на живо за първи път по време на трите концерта. "Свободен" вече е готова и представлява ново творческо измерение за Остава. Със своя дълбок текст и изтънчен аранжимент, песента обещава да докосне сърцата на слушателите и да стане неизбежна част от техния репертоар. Бандата с нетърпение очаква да сподели този уникален момент с феновете си и да създаде незабравими спомени през този празничен сезон.
 
В сетлиста на концертите разбира се ще присъстват както хит синглите "Шоколад", "Океан", "Поля от слънчогледи", "Бесен", "Внимание", "Сателит", "Мама", "Помощ", "Саботаж", "Клише", така и стари песни, които рядко са изпълнявали на живо.
 
Билети в мрежата на Eventim.

Свързани новини

Нов сингъл и видео от обичаната банда

04.04.2024

ОСТАВА с нов видеоклип: "Сателит"

13.09.2023

Ясна е и подгряващата група

23.08.2023

Лятно турне очаква групата

19.05.2023

Остава с нов клип

28.02.2023