Група "Остава" представя "Мона Лиза" преди традиционния им голям концерт на открито

На 11-ти септември, група Остава ще отпразнуват рождения си ден с ежегодния си голям концерт в клуб "Маймунарника", в Борисовата градина, а на 4-ти септември на бял свят се появи най-новия им сингъл "Мона Лиза".

Прочувствената балада e първата свежа доза музика, която момчетата издават след албума "Кислород". "Мона Лиза" определено бележи началото на работата по новия албум на групата, а любовта изглежда отново ще заеме важно място в него, тя е едно от най-големите вдъхновения на Свилен.

"Това е една от най- любимите песни, които съм написал през последните години. Има много добре изразена мелодия на припева, а и текстът там също помага. Всеки път се стремя в текста да има нещо нетипично, а Мона Лиза определено е супер популярно име. Има дълго китарно соло, като в старите балади. С Гого опитахме да направим микс между ретро звук и модерните начини за смесване на музика" – споделя Свилен Ноев, автор на музиката и текста на парчето.

Феновете, които ще присъстват на концерта в "Маймунарника" ще са първите, които ще чуят новата песен на живо, а в 2-часовата програма момчетата от Остава са включили и още едно чисто ново парче, което групата в момента записва. Разбира се няма да пропуснат да изпеят и най-големите си хитове.

Както традицията повелява DJ съпорта ще е от Пинг Понг Галя, а феновете ще имат възможност да се сдобият и с мърчандайз на бандата.

Билети за концерта, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси.

Свързани новини

Нов сингъл и видео от обичаната банда

04.04.2024

Изпращаме гостината с Остава

21.12.2023

ОСТАВА с нов видеоклип: "Сателит"

13.09.2023

Ясна е и подгряващата група

23.08.2023

Лятно турне очаква групата

19.05.2023