Последни детайли за концерта на Lord of the Dance: Dangerous Games

Очакваме вълнуващата визита на Lord of the Dance: Dangerous Games след два дни. Спектакълът на 12 април в зала 1 на НДК се организира от Loud Concerts и е с начало 20 часа. Трупата пристига у нас след представяне в Скопие, а ден след нашата дата ще покорят и Букурещ. 
 
Организаторите напомнят на посетителите на спектакъла, че е важно да предвидят по-ранно влизане в залата. Това се налага поради събитията, които се провеждат в НДК заради българското председателство на Съвета на Европейския съюз и въведените допълнителни мерки за сигурност при достъп в сградата. 
 
Вратите ще бъдат отворени още в 18 часа и всички гости ще бъдат щателно проверявани за оръжие и взривоопасни средства. Няма да се допускат хора във видимо нетрезво състояние и маскирани по начин, затрудняващ тяхното разпознаване. Забранено е внасянето на обемисти предмети, както и застрашаващи здравето опасни предмети, внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. 
 
Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта loudconcerts.com може да бъде свалена декларацията за придружител за спектакъла Lord of the Dance: Dangerous Games. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.
 
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.
 
Гардеробът към зала 1 на НДК ще бъде на разположение на гостите на спектакъла Lord of the Dance: Dangerous Games на 12 април! 

Свързани новини

Cпециални мерки за "Lord of the Dance"

19.03.2018