Take That потвърдиха плановете си за турне и нов албум през 2019

Take That събират сили за Greatest Hits турне и албум за следващата година. Gary Barlow, Mark Owen и Howard Donald споделят с феновете от месеци, че имат планове да отбележат подобаващо 30-тата си годишнина през 2022, но сега потвърдиха, че ще направят световно турне през 2019, което ще бъде подкрепено с нов запис от стари и нови песни.
 
Mark казва: "Искаме да съберем най-големите си хитове заедно до края на годината. Вече имаме готови няколко нови песни. Сега прекарваме времето си в търсене на правилните места за Greatest Hits турне следващата година." 46-годишният изпълнител казва, че техният тур мюзикъл "The Band", който ще се превърне и във филм, е изострил апетита на хората за музиката им отново: "Мюзикълът излезе в перфектния момент, чувстваме го като празник и с право - работим по него от доста време."
 
 
Фронтменът Gary разкрива, че е даден нов дух на старите песни, така че да звучат като съвременни парчета: "Прегледахме всички стари ленти със записи и ги преработихме така, че да звучат модерно – както би трябвало да звучат в наши дни. Има няколко, които наистина направихме от нулата."
 
Mark също изтъква, че са успели да включат повече вокали на тях тримата в песните, отколкото на временния член Robbie Williams и бившия им колега Jason Orange: "Прекрасно е да можеш да заглушиш някои части. Просто влагаме повче от нас тримата във всяко от тези парчета."
 
Изпълнителите на "Giants" имаха голямо желание да накарат Jason, който напусна групата през 2014, и Robbie да се включат към групата за 30-тата годишнина, но Gary призна, че се е отказал от идеята да върне Jason, защото той не иска да се върне към музиката: "В края на краищата трябва да приемем, когато някой просто не иска да се занимава с онова, което е правил преди."

Свързани новини

Ново от Take That

28.03.2024

Завръщането на Take That

26.09.2023

Take That работят по нов албум

23.06.2022

Марк Оуен с нов соло албум

03.02.2022

Take That обмислят завръщане

16.11.2020