Take That обявиха ново турне и нов албум, ето и първия сингъл от него

Една от най-успешните британски групи Take That обяви завръщането си с огромно турне през 2024 г., както и новината за деветия им студиен албум This Life, който ще излезе на 24-ти ноември. 
 
За да отпразнуват анонса, Take That пуснаха и чисто новия си сингъл “Windows” - красива песен за излизането от мрака към светлината и първото им оригинално парче от повече от пет години насам. Познатият фалцет, който прозвучава в началните ноти на “Windows” е сигнал за нова ера за една от най-продаваните групи - ера, изпълнена с енергия, творчество и непрестанно желание да предизвиква и изненадва.
 
 
"Беше прекрасно преживяване да се върнем в студиото заедно. В песента има онова усещане да разпериш криле и да се отдадеш на новите преживявания", коментира групата. "Невероятно горди сме с новия албум - в него има усещане за общност, независимо дали става дума за нас, които се събираме отново като група, или за хората, които искат връзка в собствения си живот. Развълнувани сме за този нов етап от нашата кариера!"
 
В рамките на турнето This Life On Tour Гари Барлоу, Марк Оуен и Хауърд Доналд ще изнесат 29 концерта в 15 града в Обединеното кралство и Ирландия. Към тях ще се присъедини и специален гост - Оли Мърс. Take That са известни с огромните си продукции и невероятни изпълнения на живо и в момента държат рекорда за най-много изпълнения в лондонската зала O2 с 34 концерта.
 
Турнето Progress от 2011 счупи касовите рекорди, като продаде над 1 милион билета за по-малко от 24 часа, превърна се в най-голямото турне в Обединеното кралство и им донесе място в годишния списък на Billboard "Top 25 Tours", като се класира на трето място в света.

Свързани новини

Ново от Take That

28.03.2024

Take That работят по нов албум

23.06.2022

Марк Оуен с нов соло албум

03.02.2022

Take That обмислят завръщане

16.11.2020

Robbie Williams се събира с Take That

20.05.2020