Замерването на звезди на сцената продължава - хвърлиха телефон по Малума

Летящите предмети към изпълнителите на сцената продължават. Малума е последната знаменитост, която бе замерена по време на участие.
 
По време на концерта му в Сан Антонио по-късно миналата седмица, някой от присъстващите реши да хвърли мобилния си телефон по звездата, съобщава life.dir.bg. За щастие, устройството не го удари в главата, но Малума спря изпълнението си и се обърна лично към човекa, замерил го с телефон.
 
Според очевидци причината той да му бъде подхвърлен е, че само няколко минути по-рано певецът бил взел телефона на друг фен и си е направил селфи с него. Вероятно този човек се е опитал да получи също негова снимка.
 
 
На клип, споделен от TMZ, се вижда как Хуан Луис Лондоньо Ариас, както е истинското му име, разпознава извършителя и му размахва пръст - така, както баща би могъл да го направи на малко дете, а посланието е - "Не правете това!"
 
Защо замерват артистите с предмети?
 
След като мобилното устройство било метнато, никой не го е потърсил до края на шоуто - не е ясно и дали е било върнато. Но на човекът, който е замерил Малума му е било позволено да остане до края на концерта.

Свързани новини

Малума вече е в клуба на бащите

13.03.2024

Адам Левин в гореща латино колаборация

25.10.2022

Maluma с нова любов в "Junio"

12.10.2022

#BestNewMusic тази седмица

01.04.2022

Новата музика тази седмица

04.02.2022