Zak Abel пусна новия си сингъл "Love Song" (аудио)

Соул поп сензацията от северен Лондон Zak Abel представи новото си парче "Love Song".
 
Песента е поредният пример за забележителните способности на младия певец да пише еуфорични и ободряващи текстове. За създаването на парчето Zak работи с легендарния поп продуцент Steve Mac (Charli XCX/Ed Sheeran), а резултатът от сътрудничеството им се отразява в песен, която комбинира суровите вокали на Zak и отличителната продукция на Mac.
 
 
Относно песента Zak споделя: "Ще бъда честен с вас, "Love Song" е първата "ядосана песен", която съм писал. Свързана е с дистанцирането от хората, които ти пречат и негативните неща, които вече не могат да ти въздействат. Също така е и за възстановяване на самоуважението и възвръщане на ценностите. За мен това е важна песен, но не е любовна!"  
 
Славата на Zak става все по-голяма и излиза извън пределите на родната му страна Великобритания, а песните му са включени в плейлистите на радиостанции из цяла Европа. Към момента Zak има над 70 милиона слушания на песните си в целия свят. Като певец с дарба за писане на песни, Zak не създава хитове само за себе си. Наскоро той пише за артисти като Niles Rodgers, John Legend, Paloma Faith и Sigala, което става причина за славата му не само на поп звезда, но и на текстописец. 
 
Издаден миналата година, дебютният албум на Zak Only When We’re Naked изследва слабостите на човешкото състояние. Първият сингъл е парчеto "Unstable". Албумът включва забележителни парчета, като "Rock Bottom" с участието на Wretch 32, и "Deserve To Be Loved", което е вдъхновено от смъртта на баща му, и показва най-суровото звучене на Zak, но също така и нежната класическа страна в "The River".
 
 
В албума присъстват сътрудничества с текстописци като Eg White (Adele, Florence and the Machine) и Cass Lowe (награда Ivor Novello за Snakehips "All My Friends"), както и някои нови таланти като Danny Shah, Lawrie Martin и продуцента Sky Adams.

Свързани новини

Zak Abel - "Love Song"

19.04.2018