The Weeknd пусна ЕР-то My Dear Melancholy, чуй три от песните в него

The Weeknd пусна 21-минутно EP в края на миналата седмица за изненада на феновете си, които разбраха за проекта, когато той се пошегува с албума по-рано през деня. My Dear Melancholy, – да, тази запетая е част от името – е първият проект на канадския изпълнител от Starboy (2016) насам, който дебютира на първа позиция в класацията Billboard 200. 
 
 
My Dear Melancholy, - съдържание:
1. "Call Out My Name"
2. "Try Me"
3. "Wasted Times"
4. "I Was Never There" (feat. Gesaffelstein)
5. "Hurt You" (feat. Gesaffelstein)
6. "Privilege" 
 
 
С тази популярност не е изненада, че успя да достигне до номер 1 в класацията на iTunes за най-добър албум часове след рилийза му. Но слушателите, които очакват нещо близко до поп-хаус звученето на Starboy бяха малко разочаровани. Както предполага името, My Dear Melancholy, маркира завръщането на The Weeknd към мрачното настроение, което дългогодишните слушатели ще разпознаят от неговия микс House Of Balloons (2011).
 
 
Причината за това вероятно е бившата приятелка на изпълнителя – Selena Gomez. Двойката се раздели през октомври, месец след като Gomez разкри, че е претърпяла бъбречна трансплантация - нещо, което The Weeknd адресира още в първата песен, "Call Out My Name". 

Свързани новини

HBO отряза "Идолът" след един сезон

29.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

"Double Fantasy": ново от The Weeknd

21.04.2023