The Weeknd пусна ЕР-то My Dear Melancholy, чуй три от песните в него

The Weeknd пусна 21-минутно EP в края на миналата седмица за изненада на феновете си, които разбраха за проекта, когато той се пошегува с албума по-рано през деня. My Dear Melancholy, – да, тази запетая е част от името – е първият проект на канадския изпълнител от Starboy (2016) насам, който дебютира на първа позиция в класацията Billboard 200. 
 
 
My Dear Melancholy, - съдържание:
1. "Call Out My Name"
2. "Try Me"
3. "Wasted Times"
4. "I Was Never There" (feat. Gesaffelstein)
5. "Hurt You" (feat. Gesaffelstein)
6. "Privilege" 
 
 
С тази популярност не е изненада, че успя да достигне до номер 1 в класацията на iTunes за най-добър албум часове след рилийза му. Но слушателите, които очакват нещо близко до поп-хаус звученето на Starboy бяха малко разочаровани. Както предполага името, My Dear Melancholy, маркира завръщането на The Weeknd към мрачното настроение, което дългогодишните слушатели ще разпознаят от неговия микс House Of Balloons (2011).
 
 
Причината за това вероятно е бившата приятелка на изпълнителя – Selena Gomez. Двойката се раздели през октомври, месец след като Gomez разкри, че е претърпяла бъбречна трансплантация - нещо, което The Weeknd адресира още в първата песен, "Call Out My Name". 

Свързани новини

The Weeknd с ново видео

07.01.2021

The Weeknd запя на испански

06.11.2020

Coachella: Beyoncé, Eminem и The Weeknd

08.01.2018

Selena Gomez и The Weeknd се разделиха

01.11.2017

The Weeknd иска деца от Selena Gomez

09.08.2017