Channing Tatum и Jenna Dewan се развеждат

Channing Tatum и Jenna Dewan се разделят след почти девет години брак. Двойката обяви официално тъжните новини малко преди празниците със нарочно съобщение.
 
То гласи: "Здравей, свят! Имаме нещо да ви кажем. Странно е, че се налага да говорим за тези неща пред всички, но това е следствие от живота, който сме си избрали, за който сме и много благодарни. Направихме взаимния избор да се разделим. Влюбихме се преди много години и изживяхме магическо любовно пътешествие заедно. Абсолютно нищо не се е променило в това колко се обичаме, но любовта е красиво приключение, което сега ни отвежда в различни пътеки. Няма тайни или непочтени случки, които да са предизвикали нашето решение – просто двама най-добри приятели осъзнават, че е време да си дадат пространство и да живеят живота си по възможно най-удовлетворяващия начин. Все още сме семейство и винаги ще бъдем любящи родители на Everly. Благодарим ви предварително за уважаването на личното пространство на семейството ни. Изпращаме ви любов."
 
Звездите, които са на 37 години, имат едно дете – Everly. Те се срещнаха през 2006 по време на снимките на филма "Step Up" и се ожениха през 2009. 

Свързани новини

Звезда от Холивуд обяви...

07.12.2023

30 години след невероятния успех

04.12.2023

Мария Бакалова с нова роля

30.11.2023

Какво би могло да се не се обърка?

06.11.2023

Рая Белева влиза в "Клетката"

17.10.2023