Channing Tatum и Jenna Dewan се развеждат

Channing Tatum и Jenna Dewan се разделят след почти девет години брак. Двойката обяви официално тъжните новини малко преди празниците със нарочно съобщение.
 
То гласи: "Здравей, свят! Имаме нещо да ви кажем. Странно е, че се налага да говорим за тези неща пред всички, но това е следствие от живота, който сме си избрали, за който сме и много благодарни. Направихме взаимния избор да се разделим. Влюбихме се преди много години и изживяхме магическо любовно пътешествие заедно. Абсолютно нищо не се е променило в това колко се обичаме, но любовта е красиво приключение, което сега ни отвежда в различни пътеки. Няма тайни или непочтени случки, които да са предизвикали нашето решение – просто двама най-добри приятели осъзнават, че е време да си дадат пространство и да живеят живота си по възможно най-удовлетворяващия начин. Все още сме семейство и винаги ще бъдем любящи родители на Everly. Благодарим ви предварително за уважаването на личното пространство на семейството ни. Изпращаме ви любов."
 
Звездите, които са на 37 години, имат едно дете – Everly. Те се срещнаха през 2006 по време на снимките на филма "Step Up" и се ожениха през 2009. 

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024