Андрей Арнаудов се похвали с мъжки наследник

"Добре дошъл, Васил А. Арнаудов! Бебето и Емануела са добре! "
Това написа тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов в профила си във Фейсбук. Екранната половинка на Иван, който от своя страна се радва на огромно семейство, става татко за първи път.
Андрей благодари в поста си на екипа на голяма частна болница в София, в която е протекло раждането.
 
Щастливата майка е Емануела Толева - модел и спортистка, която стана популярна с участието си в риалитито "Африка: Звездите сигурно са полудели". Там красавицата беше в един отбор с близначката си Доротея, с която имат удивителна прилика.
 
Раждането на първия наследник на Андрей идва на фона на още една новина около продуцента. Заедно с партньора си Иван те работят по първия им телевизионен сериал.
 
Тандемът стартира снимките на плажа в Слънчев бряг. В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран. Действието се развива основно на северната ивица в курорта и в луксозните хотели, намиращи се на първа линия до морето, съобщава Бгнес.
 
От екипа обаче пазят в дълбока тайна имената от актьорския състав, както и подробности около сценария. Част от сцените за първите епизоди вече са заснети, а снимките на северния плаж ще продължат още няколко дни. По предварителна програма, целият снимачен екип, който наброява близо 70 души, ще се върне отново на снимачната площадка в Слънчев бряг в разгара на сезона.
 
Очаква се излъчването на новия сериал в телевизионния ефир да започне през пролетта на 2019 година. 

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Дебют на постановката у нас

24.04.2024

Да спасим един човешки живот!

23.04.2024

"Драконите" летят по-високо от всякога

23.04.2024

Завръщането на легендата

23.04.2024