2CELLOS представиха видеото на песента "Seven Nation Army"

В навечерието на финала на Шампионската лига по футбол, 2CELLOS, които ще направят шоу на сцената на стадиона в Киев, представиха видеото към новата им изключителна инструментална версия на песента “Seven Nation Army”.
 
Парчето е сред емблемите на инди рок музиката, най-вече заради неподражаемия китарен риф на White Stripes. Заснето в студио в Хърватия, видеото показва Лука Сулич и Степан Хаусер облечени с фланелките на Реал Мадрид и Ливърпул – съперниците за тазгодишната купа.
 
“Обожаваме китарни рифове и сола на барабани, а в “Seven Nation Army” на White Stripes има едни от най-страхотните китари и барабани.”, споделят музикантите от 2CELLOS и продължават: “В един момент си казахме – защо не направим “Seven Nation Army” на две чела?! Нямаме вече търпение да я изсвирим на живо на финала на Шампионска лига. Това определено ще се превърне в един от най-незабравимите ни моменти!”.
 
Тази събота в Киев, 2CELLOS ще изпълнят както официалния химн на Шампионска лига, така и версията им на “Seven Nation Army”. Шоуто ще бъде минути преди предстоящия спортен сблъсък между Реал Мадрид – Ливърпул. Мачът ще бъде наблюдаван от близо 70 000 зрители по трибуните, както и от милиони зрители по целия свят.

Свързани новини

Първата се разпродаде напълно

11.01.2024

Hauser с пловдивско шоу догодина

05.12.2023

Hauser и "Livin' la Vida Loca"

20.06.2022

2CELLOS празнуват юбилей с нов албум

26.07.2021

Luka Šulić с два концертa у нас

20.07.2021