Luka Šulić от 2CELLOS с концерти в Пловдив и Варна

Суперзвездата Luka Šulić, съосновател и член на прочутото 2CELLOS, идва у нас със своето специално шоу за виолончело и пиано LIVE SUMMER 2021. Виолончелото му ще бъде акомпанирано от младия български пианист – изгряваща световна звезда Евгени Генчев. Спектакълът ще гостува на 6 септември във Варна, Летен театър и на 7 септември в Пловдив – Античен театър.
 
 
Концертите са екслузивни, с ограничен брой места. Локациите в България са специално избрани – в театри на открито с необичаен дух и атмосфера, където по традиция двамата музиканти представят емоционалното си шоу и в други места по света.
 
В SUMMER 2021 те ще изпълнят на едни от най-големите рок и поп хитове на всички времена като "Bohemian Rhapsody", "Nothing Else Matters", "Numb" на Linkin Park, "The Sound of Silence", "Smells Like Teen Spirit" на Nirvana, "Chandelier". Програмата им включва и много филмова музика - емблематични парчета от саундтраците на Nuovo Cinema Paradiso, Shallow. Музикантите остават верни и на класическите шедьоври – част от техния репертоар - Spiegel im Spiegel, Nuvole Bianche.
 
Двамата млади и талантливи музиканти, макар и наскоро събрани, вече са утвърден тандем и покоряват сърцата на музикалните ценители. През 2020 година те представиха кросовър програмата си на уникални места в Европа, едно от които на Nо Border Music Festival до езерата Фузине, сред красотата на Италианските Алпи.

Свързани новини

Hauser и "Livin' la Vida Loca"

20.06.2022

2CELLOS празнуват юбилей с нов албум

26.07.2021

2CELLOS с втори сингъл за годината

26.05.2021

2CELLOS празнуват юбилей с нов кавър

07.04.2021

2Cellos подгряват за Шампионската лига

22.05.2018