Поли Генова и Любо Киров представят първия си дует на сцената на Античния театър

Поли Генова и Любо Киров ще представят дуетната си песен на 30 юли в Античния театър в Пловдив по време на първия самостоятелен концерт на изпълнителката "#1". Песента е красива и нежна балада, а автори на музиката и текста са изключителните Косьо Цеков от ФСБ и Живка Шопова. 
 
Поли Генова оглави класацията по излъчване на БГ музика с новия си сингъл "No More"
 
С дебютния си самостоятелен концерт Поли Генова ще представи уникален шоу спектакъл, в който специално участие като гост-изпълнители ще вземат нейните колеги и приятели Владимир Ампов-Графа, Косьо Цеков от ФСБ, израелецът Барак Битон, с който изпълнителката има дует в последния си албум Твоя, както и Любо Киров. 
 
Почитателите на хубавата музика ще имат възможността да чуят хитовите "Last Night", превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, "If Love Was a Crime", която донесе впечатляващото четвърто място на България на конкурса Евровизия 2016, любимата на мнозина песен "На инат" и много други, както и да станат част от официалната премиера на дуетното парче на Поли Генова и Любо Киров.
 
"Last Night" на Поли Генова стана най-слушаната българска песен в ефира 
 
"Песента с Любо Киров е прекрасен резултат от една дългоочаквана колаборация, за която съм мечтала с години! Безкрайно много уважавам и ценя Любо като колега, музикант и приятел и се радвам, че най-накрая ще успеем да създадем нещо заедно" заяви Поли Генова.
 
През юни изпълнителката разказа собствената си любовна история с видеоклипа към песента си "No more", в който главен участник е приятелят ѝ Джоузеф. Малко след това двойката обяви със специален видео пост в Instagram, че предстои да станат родители за втори път, след което Поли Генова сподели прекрасната новина със своя музикален екип по време на репетиция. 
 
Излезе новият албум на Поли Генова 
 
Билетите за концерта на Поли Генова в Античния театър в Пловдив на 30 юли с участието на специални гост-изпълнители са в продажба в мрежата на EVENTIM онлайн и в обекти в цялата страна – бензиностанции OMV, магазини Office 1 Superstore, Технополис, книжарници Orange и други. Събитието ще се проведе с ограничен брой зрители съобразно всички изисквания на здравните институции и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.
 

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

22.12.2023

Коледна магия от Поли Генова

06.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023